04. 05. 2020.

OBAVIJEST PODNOSITELJIMA ZAHTJEVA ZA DODJELU STALNOG VEZA U KOMUNALNOM DIJELU LUKE CAROVO

by Dud-PR in Novosti, Obavijesti

Temeljem Odluke Upravnog vijeća klasa: 342-21/20-01/05, ur. broj: 2170/01-20-20-13 od 20.ožujka 2020. godine, kojom su se razmatrali i rješavali prigovori podneseni na Konačnu listu prioriteta za dodjelu stalnog veza u komunalnom dijelu luke Carovo, nakon provedbe Odluke došlo je do promjene te u nastavku objavljujemo pročišćenu Konačnu listu prioriteta. Temeljem članka 18. stavak 3. i članka 19. stavak 4. Pravilnika o uvjetima i kriterijima za dodjelu stalnog veza u komunalnom dijelu luke, navedena Odluka Upravnog vijeća je konačna.

Temeljem članka 19. stavak 2. Pravilnika o uvjetima i kriterijima za dodjelu stalnog veza u komunalnom dijelu luke, Konačna Lista prioriteta utvrđena je na razdoblje od četiri godine.

U tijeku je dodjela slobodnih vezova temeljem redoslijeda iz pročišćene Konačne liste prioriteta, te će popis dodijeljenih vezova biti uskoro objavljen. Svi podnositelji zahtjeva kojima će ovom prilikom biti dodijeljen vez, biti će osobno kontaktirani od strane Lučke uprave te pozvani na potpis Ugovora.

Konačna lista prioriteta za dodjelu komunalnog veza u luci Carovo >>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prilagodba