19. 11. 2019.

Svečano obilježena dvadeseta obljetnica županijskih lučkih uprava

by Dud-PR in Arhiva novosti

URijeci, 19. studenoga 2019., osam županijskih lučkih uprava Primorsko-goranske županije obilježilo je dvadesetu obljetnicu djelovanja, prigodnom svečanošću u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijeci i predstavljanjem monografije »Županijske lučke uprave«, urednice Nade Milošević, pročelnice županijskog Upravnog odbora za pomorsko dobro, promet i veze.

Uz županijsko vodstvo, svečanosti su prisustvovali bivši i sadašnji ravnatelji lučkih uprava, predsjednici i članovi Upravnih vijeća, predstavnici općina i gradova, predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture te županijskih lučkih uprava iz drugih županija kao i svi drugi koji su svojim radom doprinijeli ovoj obljetnici.

Na svečanosti su dodijeljena i brojna priznanja; svim sadašnjim i dosadašnjim ravnateljima županijskih lučkih uprava, lučkim upravama, gradovima i općinama u kojima djeluju ŽLU kao i  Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture za sudjelovanje u radu i ostvarivanju projekata. U ime svih ravnatelja zahvalila se ravnateljica Županijske lučke uprave Bakar-Kraljevica-Kostrena Dijana Mihaljević.

Svečanost je svojim nastupom uveličao Joso Butorac, a uz njega su u Mramornoj dvorani Guvernerove palače zapjevali i ravnatelji županijskih lučkih uprava. Zajedno s Butorcem, premijerno su izveli pjesmu »Primorski porti«, himnu županijskih lučkih uprava za koju je tekst napisao voditelj Odsjeka za pomorsko dobro i koncesije u PGŽ Zlatan Marunić.

Poveznica na članak Novog lista >>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Prilagodba